مصاحبه با دکتر دی چرنی

از دستاوردهای فرهنگی جشنواره علمی رویان
گفتگوی مهر با دانشمندان آمریکایی در جشنواره رویان : درباره ایران به ما دروغ می گفتند
اطلاع رسانی کذب درباره ایران در غرب افکار عمومی را درباره ایران اسلامی گمراه کرده است این جریان سازی به حدی است که حتی بسیاری از دانشمندان و روشنفکران غربی هم تصور درست و واقعی از ایران ندارند ، بسیاری از دانشمندان شرکت کننده در جشنواره رویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی مهر از دیدن واقعیت های ایران ابراز شگفتی کردندکه صحبت هایشان از نظرتان می گذرد .

بسیاری از دانشمندان خارجی پیش از آنکه به ایران بیایند از طرف دوستان خود از این سفر منع شده اند ، برخی از آنها می گویند در مطبوعات چیز دیگری درباره ایران خوانده بودیم ، برخی از آنها تاکید می کنند وقتی به کشورمان بازگردیم دیگران را از واقعیت ها باخبر می کنیم و ...

پروفسور مری پولن یکی از شرکت کنندگان در جشنواره رویان است او در بازدید از ایران بیش از هر چیز جذب شخصیت امام جذب شخصیت و ساده زیستی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران شده است ، موسیقی سنتی ایرانی و پیشترفت های پزشکی ایران هم برای او جذابیت دارد .

رئیس دپارتمان زنان دانشگاه اسنتفورد گفت: در بازدید از زندگی امام خمینی (ره) از ساده زیستی ایشان متاثر شدم.

 پروفسور مری پولن در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی "مهر" گفت: در بازدید از منزل مسکونی امام خمینی رهبر ایران چیزی که بیش از هر چیز دیگری مرا تحت تاثیر قرار داد  ساده زیستی امام بود. امام که قدرت اول بوده است و می توانسته به جای زندگی در یک اتاق ، کاخ های زیبا و مجللی داشته باشد و اشرافی زندگی کند اما این اتاق را به کاخ های مجلل ترجیح داده است. واقعا رهبر شما رهبری روحانی و انسانی ساده زیست بوده است.


وی که در سال 1990 به عنوان استاد نمونه انتخاب شده است افزود: از موسیقی و موزیک سنتی ایران هم بسیار خوشم آمد. برای اولین بار بود که در این سفر با این موسقی آشنایی پیدا می کردم و آن را خیلی دوست دارم.
پروفسورمری پولن در مورد جایگاه علم پزشکی ایران گفت: ایران درزمینه علم پزشکی موفقیت های قابل ملاحظه ای کسب کرده است و از دانشمندان قابل سود می جوید.

رئیس دپارتمان زنان دانشگاه استنفورد گفت: با توجه به تغییر دید و تفکرم نسبت به ایران، در بازگشت به آمریکا مقاله ای در مورد سفرم به ایران به چاپ خواهم رساند.

مری پولن افزود: خیلی خوشحال هستم که پروفسور کامران نزهت من را به ایران دعوت کرد و از من خواست تا به ایران بیایم. آمدن من به ایران سبب شد دید من نسبت به ایران تغییر کند. من 30 سال قبل نیز به ایران آمده بودم ولی آز آنجا که مطبوعات آمریکایی منظره دیگری از ایران چاپ می کنند دید من و دوستان و خانواده من نسبت به ایران دید درستی نبود. ولی اکنون متوجه شدم آنچه در مطبوعات آمریکایی به چاپ می رسد خلاف واقعیت است.

متخصص نازایی و هورمون شناسی باروری و نویسنده 130 مقاله در این زمینه تصریح کرد: هنگامی که می خواستم به ایران بیایم دوستان و خانواده من با سفر من با ایران مخالف بودند و سعی می کردند من را از این سفر منصرف کنند اما دوستی من با پروفسور نزهت و احترامی که برای ایشان قائلم سبب شد به ایران بیایم و از این سفرم بسیار خرسندم چون ایران را واقعا شناختم و در بازگشت به آمریکا مقاله ای در وصف سفرم به ایران به چاپ می رسانم و حتما برای شما ارسال می کنم.

 سردبیر مجله علمی Fertility & Sterility در گفت و گو با "مهر": آنچه در آمریکا از ایران گفته می شود ، کذب است 

استاد دانشگاه کالیفرنیا گفت: در سفر به ایران فهمیدم آنچه در مطبوعات آمریکا در مورد ایران به چاپ می رسد، کذب محض است.

پروفسور دچرنی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی "مهر" افزود: تمام دوستان و اعضای خانواده  ام با سفرمن به ایران مخالفت می کردند اما به خاطر دوستی با پروفسورنزهت وقولی که به او داده بودم به ایران سفر کردم. من بسیارخوشحالم که به ایران سفر کردم و متوجه شدم آنچه درآمریکا درباره ایران انتشار می یابد ،  دروغ است.
وی که مدیر گروه زنان و زایمان مرکز پزشکی New England نیز است تصریح کرد: خوشحالم که با سفربه ایران ازنزدیک با واقعیت های موجود دراین کشورآشنا شدم و هیچگاه مردم و تاریخ ایران را فراموش نخواهم کرد.