X
تبلیغات
نماشا
رایتل


پاسخ به سوالات  


 لطفا در قسمت تماس با من سوالات خود را مطرح نکنید چون امکان پاسخ دهی مستقیم به انها وجود ندارد.فقط سوالات خصوصی را میتوانید در این قسمت مطرح کنید  .

در اینجا قسمتی از سوالاتی که مطرح شده اند جواب داده میشوند :    

سه شنبه 27 بهمن ماه سال 1388 ساعت 19:46
ارسال کنندهمرضیه  <com>
عنوان نامه
متن نامهسلام  خسته نباشید
ایا سونو دو بعدی به اندازه  آزمایش امینو سنتز ضایعات جنینی را نشان میدهد کدام بهتر است

 

پاسخ : 

هیچکدام از این روشها ۱۰۰ درصد نیستند و هر کدام جایگاه خود را دارند در مورد بیماریهای کروموزوی جنین که با سن مادر ارتباط دارد درصد تشخیص امینیوسنتز اندکی از سونوگرافی بیشتر است . البته بهترین روش نمونه برداری از جفت (CVS) در هفته های 11 تا 13 می باشد که میتوان زودتر و با دقت بیشتری کاریوتیپ جنین را مشخص نمود.


جواد
عنوان نامهنظر شخصی شما در رابطه با وازکتومی
متن نامه

سلام دکتر
لطفاْ و در صورت تمایل با توجه به شرایط ذیل نظر شخصی خود را برای من ارسال بفرمائید.
۳۵ ساله. دبیر زبان و ادبیات فارسی. دانشجوی ارشد. کم حوصله. دارای دو فرزند. مشاوره عقیمی ندادم و نگران. همسرم شدیداْ اصرار دارد با انجام وازکتومی عشق را ثابت کنم.
دکتر اگه به یکی از نزدیکان  می خواستید توصیه کنید چه می گفتید؟ 

پاسخ : وازکتومی روشی اسان و بی خطر می باشد و امروزه در سطح وسیعی توسط اقایان مورد استقبال قرار گرفته است .البته این روش غیر قابل برگشت است و اگر زمانی به هر دلیلی خواستید مجددا بچه دار شوید باید از روش ای وی اف استفاده شود ولی در کل عارضه یا مشکل خاصی ندارد و هیچ تغییری در توانایی یا میل جنسی ایجاد نمی شود.

دوشنبه 26 بهمن ماه سال 1388 ساعت 11:02
ارسال کنندهفاطمه  <>
عنوان نامه
متن نامه

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال می خواستم ازتون بپرسم ولی تو قسمت پرسش وپاسخ نمی دونم کجا باید بنوسیم اگه امکان داره میشه  خواهش کنم به سوالم جواب بدین من دختر 22 ساله هستم به دلیل علاقه زیاد به گربه 3 ساله تو خونه گربه نگه می دام الان متوجه شدم گربه باعث  نازایی می شه آیا درسته؟اگه ةره چی کار کنم راهنماییم کنید بازم مرسی 

پاسخ : 

کلا یکسری از میکروبها میتوانند از بعضی از جیوانات به انسان منتقل شوند که گربه یکس از این حیواتان است و میکروی توکسوپلاسما میتواند از گربه به انسان سرایت کند که ابتلا به این میکروب در دوران حاملگی میتواند موجب سقط جنین یا ناهنجاری مادرزادی در جنین شود و البته ایجاد نازایی نمی کند . نگهداری گربه از قبل خطر زیادی ندارد و جای نگرانی نیست.

تاریخ ارسالیکشنبه 25 بهمن ماه سال 1388 ساعت 22:34
ارسال کنندهسیما  <>
عنوان نامهعمل جراحی بزرگ کردن باسن
متن نامهبا عرض سلام
میخواستم بدونم تو کدوم شهر ایران امکان این عمل هست.تقریبا هزینش چنده؟و دوران بستری در بیمارستان چند روزه؟

      پاسخ : برای انجام اینکار سه روش وجود دارد که برایتان توضیح می دهم  

روش اول ؛ گزاشتن پروتز (این پروتز ها مانند پروتزهایی که در پستان و جهت بزرگ کردن ان استفاده میشوند بطریق عمل جراحی در محل مورد نظر قرار داده میشود و دائمی است . در افراد لاغر معمولا این روش توصیه میشود  

روش دوم : تزریق ژل ....این روش دائمی نیست و نیز قیمت نقدار زیادی از ژل که باید در این ناحیه تزریق شود بسیار زیاد است و در ضمن احتمال بروز حساسیت موضعی نیز وجود دارد. 

روش سوم : تزریق چربی ... در این روش اگر فرد نسبتا چاق بوده و در قسمتهای دیگر بدن مانند ران یا شکم چربی اضافه داشته باشد این چربی ها ابتدا ساکشن شده و بعد از اماده سازی در محل تزریق میشود . این روش دائمی بوده و عوارض کمتری را نسبت به دو روش دیگر دارد .مهمترین عارضه ان که البته بندرت رخ میدهد عفونت محل عمل است .  

در صورت تمایل میتوانید جهت ویزیت در روزهای تعیین شده تماس بگیرید.

شنبه 24 بهمن ماه سال 1388 ساعت 22:14
ارسال کنندهمریم  <>
عنوان نامهزنان و زایمان
متن نامه

با عرض سلام خدمت خانم دکتر!
من مدت شش ماه حامله هستم چند روزی متوجه زایده کوچکی شده ام که از مقعدم قابل لمس است این موضوع سبب ناراحتی ام شده. در ضورت امکان لطفا راهنمایی بفرمایید 

پاسخ : 

این زائده معمولا هموروئید خارجی یا اصطلاحا بواسیر نامیده میشود و جای نگرانی نیست . توضیحات کامل در مورد ان را میتوانید در همین وبلاگ پیدا کنید.

 

 

 

 

بقیه در ادامه مطلب 

 

 

چهارشنبه 28 بهمن ماه سال 1388 ساعت 08:41
ارسال کنندهآزاده  <>
عنوان نامهکاهش اسپرم همسر
متن نامه

سلام باتوجه به اینکه شماراسپرم همسرم 30میلیون است دکتر60قرص پنتوکسی فیلین و60قرص کلومیفن تجویزکرده(ازهرکدام روزی 2عدد)همچنین 30قرص کروم سنتری (روزی 1عدد)  همسرم بامشکل کاهش میل جنسی روبروشده درحالی که قبلااین این مشکل رواصلانداشته واتفاقافعال بودخواهشمندم جواب من رو بدهید چون خیلی نگرانم آیااین ازعوارض قرصها میباشد؟آیاامکان خوب شدن وجوددارد؟ بااین حجم قرص حدوداچقدرکانت اسپرم بالامیره بانشکروعجز 

پاسخ : داروها بسیار خوب و مفید هستند و حتما تا دو ماه ادامه داده و سپس مجددا ازمایش بدهند در مورد ناتوانی نگران نباشید این حالت موقتی است و بعد از قطع داروها بهبود خواهد یافت


چهارشنبه 28 بهمن ماه سال 1388 ساعت 15:20
ارسال کنندهروشنک  <>
عنوان نامهدرد زیاد لگن
متن نامه

سلام
مشکلم را با شما در میان می گذارم 5 ماه متوالی است که از روز 3 پریود درد زید پایین کمر در قسمت لگن شروع میشود و تا 10 ی 20 روز ادامه می یابد یعنی حتی15 روز پس از پاک شدن نیزادامه دارد این درد پریودی نیست  سونوگرافی آب اضافه داخل لگن نشان می دهد که جذب نمیشود و در پاپ اسمیر زخم کوچکی در رحم دیده می شود که فقط کوتریمازول برای درمان آن تجویزکردند بقیه موارد سایزو جدار رحم و تخمدان سالم به نظر میرسند توسط 3 دکتر زنان معاینه شده ام در نهایت آقای دکتر شمشیرساز گفتند هیچ چیز مهمی نیست با مسکن درد را کنترل کن و فکربارداری باش ،36 سال دارم و 10 سال است ازدواج کرده ام و تا کنون به صورت طبیعی جلوگیری می کرده ایم  دیگر جلوگیری نمیکنیم و با مسکن advil   زمان را سپری می کنم در حالیکه گاهی مسکن آرامم نمی کند در ضمن نمی دانم تا چه موقع بید این درد را تحمل کنم و چنانچه بردار شوم آیا advil مضر نمیباشد ؟!! چنانچه دردریشه یابی نشده باشد من به چه متخصصی باید رجوع کنم ؟ می تواند ربطی به روده یا چنان بیماری هایی داشته باشد ؟
ممنون از وقتی که برایم میگذارید  

پاسخ : روشنک جان با مطالبی که نوشتید درد شما تیپیک دردهای اندومتریوز است که راه تشخیص و درمان ان در همین وبلاگ مفصلا توضیح داده شده است  

بهترین روش تشخیص و درمان ان روش لاپاروسکوپی است که قبل از بارداری میتوان ان را انجام داد  

گاهی این عارضه موجب بروز ناباروی نیز میشود که لازم میشود حتما درمان جراحی با لاپار.سکوپی انجام گیرد . در هر صورت اگر امکان انجام عمل برایتان وجود دارد بهتر است انجام دهید در غیر اینصورت اقدام به بارداری نمایید چون خود بارداری یکی از روشهای درمانی این بیماری نیز می باشد و درد ها بعد از زایمان تا مدتی بهبود می یابندهر چند ممکنست مجدا عود کنند.  


پاسخ سوال خانم مونا : ۲۰-۱۱-۸۸

معمولا سوزش و خارش مربوط به عفونتهای قارچی هستند و شما هنمانطوری که برایتان تجویز شده است میتوانید از کرم کلوتریمازول استفاده نمایید . در صورت عود نیز درمان بهمین روش صورت میگیرد  

جهت پیشگیری بهتر است از مصرف زیاد  انتی بیوتیک و داروهای کورتونی پرهیز کنید و قند خون خود را کنترل نمایید . بالا بودن قند خون نیز موجب عفونت قارچی در این ناحیه خواهد شد.


سه شنبه 27 بهمن ماه سال 1388 ساعت 13:27
ارسال کنندهوجیهه  <baradaran_15696@yahoo.com>
عنوان نامهحجم کیسه آب
متن نامه

با سلام
من خانمی 23 ساله هستم فرزندم رو در در خردادماه در سن بارداری 32 هفتگی به دنیا اوردم و یک هفته زنده بود و سپس فوت کرد
حجم کیسه آبم زیاد بود ولی دارویی بهم ندادن
قند خونم در سه ماهه اول بارداریم 95 و در سه ماهه دوم 105 بود
گفتن فرزندم نارسایی گوارشی داشته
اگه فرزند بعدیم همین طوری بشه خیلی می ترسم
در حال حاضر قرص اسیدفولیک استفاده می کنم
تورو خدا کمکم کنید
خواهش می کنم
از ته دلم التماس می کنم کمکم کنید 

پاسخ  :  زیاد بودن جحم اب جنین علل مختلفی دارد که یکی از انها اختلالات تکاملی و ساختاری دستگاه گوارشی است .میزان تکرار این ضایعات در حاملگی بعدی خیلی زیاد نیست و حدود 1 در هزار می باشد لذا زیاد نگران نباشید و بهتر است در حاملگی بعد ی از نظر وجود انومالی در جنین تحت سونوگرافی دقیق قرار بگیرید


   

چهارشنبه 14 بهمن ماه سال 1388 ساعت 11:53
ارسال کنندهمحبوبه  <
عنوان نامهتشکیل دو جفت همراه به جنین
متن نامه

سلام
من دوستی دارم که در هفته 20 بارداری می باشد. ایشان بعد از چندین مرحله سونوگرافی و بررسی پزشکل متوجه شدند که جنین دارای دو جفت تشکیل شده است. علت این موضوع چیست؟ و چه عوارضی دارد. ایشان در سن 27 سالگی می باشد و یکبار یک یک سال پیش سقط جنین انجام داده است.  

پاسخ  

این حالت معمولا به دو علت اتفاق میفتد . مورد شایعتر وجود لوب فرعی در حفت هست که مثلا اکثرا جفت بصورت خلفی و لوب فرعی اضافی در جلو دیده میشود که معمولا در هنگام زایمان باید از نظر باقی مانده جفت در داخل رحم و یا چسبندگی جفت بررسی شود البته معمولا هیچ اتفاقی نیز تمی افتد و عارضه خاصی ندارد 

مورد دوم در حاملگی های دو قلو اتفاق می افتد که یکی از جنین ها از بین رفته ولی جفت ان هنوز باقی مانده است . در این موارد نیز البته بقایای جنین مرده کاملا مشهود و قابل تشخیص است. 


 

سه شنبه 13 بهمن ماه سال 1388 ساعت 23:03
ارسال کنندهسیمین  <>
عنوان نامهفیبروم رحم
متن نامه

سلام حالتون خوبه؟
من ۴۹ سالمه و ۵ ساله فیبروم دارم که نسبت به قبل بزرگتر شدن.ابعاد رحم۱۰۰*۸۸*۱۳۵ و ۳ فیبروم به ابعاد ۶۶*۷۵ و ۷۹*۶۵ و۲۵*۲۶ هستند.در آدنکسها سولیدیا کیستیک مشهود نیست.به نظر شما درمان با دارو یا عمل جراحی؟با تشکر 

پاسخ  

والا به اینجا که میرسه درمان هیسترکتومی و برداشتن کامل رحم هست البته میتونید از جراحتون خواهش کنید تا گردن رحم رو نگه دارند و فقط قسمت فوقانی رحم رو بردارند که از نظر جنسی هم دچار هیچ مشکلی نشید  

در مورد تخمدانها چون نزدیک به یائسگی هستید بهتر است برداشته شوند  

تاریخ ارسالیکشنبه 18 بهمن ماه سال 1388 ساعت 13:47
ارسال کنندهاعظم  <>
عنوان نامهسقط جنین
متن نامه

با سلام. من با آیو دی حامله شدم و در ۴.۵ هفتگی اقدام به سقط جنین کردم یک هفته بعد از عمل کورتاژ  لک بینی داشتم بعد از انجام سونوگرافی اکوژن با ابعاد ۲۵*۱۷ مشاهده شد که نشانگر هماتوم یا بقایای حاملگی بود بعد دکتر ۷ روز قرص متیل ارگونوین را تجویز نمودند بعد از ۵ روز دوباره سونوگرافی دادم و جواب اکوژن با ابعاد ۱۲*۲۲ به نفع هماتوم مشهود بود و بعد یک عدد آمژول مترژن تزریق کردم و باز هم لخته خون از من خارج می شود می خواهم بدانم اگر دوباره در سونوگرافی لخته خون مشاهده شود چه بکنم؟ از عوارض قرص و آمژول هم می ترسم. آیا دوباره باید عمل کنم؟     

پاسخ  

بهتر هست یه مدت دیگه صبر کنید معمولا خود بخود دفع میشود ولی اگر احساس میکنید که ترشح غیر عادی و بدبو دارید بهتر است مجددا کورتاژ شوید 

یکشنبه 18 بهمن ماه سال 1388 ساعت 14:29
ارسال کنندهترانه  <>
عنوان نامهمشکل باروری
متن نامهبا سلام خدمت شما
من در طی این مدت به هر دکتری مراجعه کردم ولی نتیجه نگرفتم ، حدود یکسال است ازدواج کردم ، از زمان مجردی ، یعنی از بلوغ ، مشکل تنبلی تخمدان داشتم ، فقط هم با مدروکسی پروژسترون پریود می شدم ،‌ حالا هم که ازدواج کردم این شده دردسر ساز ، دو دروه کلومیفن ( یه بار 100 و یهبار 150 میلی گرم در روز می خوردم ، متفورمین بهم نساخت ، حالاا گلوکوفاژ می خورم ، سلنیم هم نمی دونه برای چیه ولی اونو هم می خورم ، آاس آ هم می خورم فولیک اسید هم که چند وقته مصرف می کنک ، این دوره دیگه دکتر لتروزول برام تجویز کرده ،‌شبی دو تا با دو تا کلومیفن ، باهم ( خطر ناک نیست ؟ ) 6 /11 نوبت پریودم بود ، من قرصها رو مصرف کردم ، تا ببینم چی می شه ، حالا می خواستم بدونم چه کنم تا پریودم منظم بشه ، سونو دادم ، آزمایش هورمونی هم دادم ، نمی دونم ولی فکر کنم فقط پرولاکتین ندادم ، همه هم سالم بودم ، فقط تنبلی تخمدان ، امیدورام کمکم کنید ، به نظرتون امیدی هست ، آیا لتروزول با کلومیفن جواب میده ، راسته که لتروزول ایرانی بی فایده است و اثرزی نداره ؟ امیدوارم کمکم کنید .......

 پاسخ : 

اگر تخمدانتون در این حد تنبل هست که همیشه فقط با دارو پریود میشید باید به فکر درمانهای بهتر و قویتر بود  

هورمونهای روز سوم برای این ازمایش نمی شوند که بگوییم سالم هستند یا خیر بلکه مقدار انها در تعیین میزان پاسخ دهی به درمان کاربرد دارد و از روی نتایج ازمایش میتوان فهمید که شما به چه  داروهایی و به چه مقدار نیاز دارید . 


تاریخ ارسالسه شنبه 20 بهمن ماه سال 1388 ساعت 22:10
ارسال کنندهفریبا  
عنوان نامهفیبروم
متن نامه

با سلام و احترام
بنده چهل سال سن دارم. دو فرزند دارم.
چند سالی است که لکه بینی بخصوص قبل از پریود دارم و حالا به دلیل درد زیر ناحیه شکم سونوگرافی
نمودم و یک فیبروم  93 میلی متر دارم.
1- ایا حتما باید عمل کنم   2 - عمل ان با لیزر امکانپذیر
میباشد یا خیر    3- چند روز نیاز به استراحت وجود دارد
به دلیل اینکه شاغل میباشم .
4-ایا بیمارستان اتیه یا پارسیان امکان عمل میباشد
5-حدود هزینه عمل    7 - مهمتر از همه اینها عوارض
جانبی بعد از عمل را نمیدانم چیست         

                مــــــــــو فـــــق بــــاشیــــــــد.
                                         فریبا 

پاسخ  

لطفا به توضیحاتی که میدم کاملا توجه نمایید  

۱- اگر این فیبروم کوچک در سونوگرافی انجام شده در داخل رحم ( ساب موکوزال) عنوان شده بهتر است عمل شود و عمل ان از راه هیستروسکوپی و کورتاژ و بدون نیاز به باز کزدن شکم می باشد  

ولی اگر این فیبروم در داخل رحم نبوده و بلکه در جدار ان و یا اصلا در پوسته سطح رحم قرار داشته باشد اصلا نیازی به عمل ندارد و عمل جراحی ان نیز کمکی به بهبود لکه بینی شما نمیکند  و بهتر است با کورتاژ تشخیصی سایر علل لکه بینی و خونریزی بررسی شوند. 


 

چهارشنبه 21 بهمن ماه سال 1388 ساعت 16:59
ارسال کنندهعسل  >
عنوان نامه
متن نامه

سلام خانم دکتر ببخشید مزاحم می شم می خواستم ببینم اگه پرولاکتین زیاد باشدولی درد در سینه نداشته باشیمو ازسینه شیر ننیاید و پریود منظم وجود داشته باشد باز هم افزایش آن خطر ناک است؟ من فقط ریزش مو شدید دارم. اگر اهمیت ندهیم و درمان نکنم چه می  شود؟ 

پاسخ :  

اگر مقدار پرولاکتین خیلی بالا نبوده و علائم خاصی نداشته باشد معمولا نیازی به درمان ندارد فقط بهتر است ۶ ماه یکبار مقدار انرا چک کنید  

ولی در صورت تمایل به بارداری در چند ماه اینده یا وجود علائمی مانند علائمی که ذکر کردید باید درمان صورت گیرد.


سه شنبه 13 بهمن ماه سال 1388 ساعت 09:57
ارسال کنندهوحیدی  >
عنوان نامهمیرنا
متن نامه

سلام
خانمی ۳۶ سال هستم یک نوزاد ۵ ماهه دارم. داخل رحم من یک فیبرم بزرگ و تعدادی ریز در جدار رحم دارم.
دکتر زنان به من میرنا توصیه کرده و گفته فیبرم را از بین می برد قیمت المانی ان ۴۵۰۰۰۰ تومان  

پاسخ: 

میرنا فیبروم را از بین نمی برد بلکه اگر خونریزی دارید خونریزی را بمقدار بسیار زیادی کاهش می دهد . قیمت ان هم حدود ۲۵۰ هزارتومن قیمت دستکاه و بقیه قیمت جاگذاری است که معمولا با قیمت پایین تری نیز میتوانید اینکار را انجام دهید.

جمعه 9 بهمن ماه سال 1388 ساعت 14:00
ارسال کنندهآرین  
عنوان نامهGenital warts زگیل جنسی
متن نامهسلام

من به زگیلهای جنسی‌ مبتلا هستم ۲۴ ساله هستم الان ۱ ساله دارم درمانش می‌کنم با پودوفیلین و قرص‌های سلنیوم و فولایرون زینک و فریز

من در آستانه ازدواج هستم و تنها نگرانی من همسرم هست من در مورد این ویروس خیلی‌ مطالعه کردم و میدونم که یکی‌ از دلایل بروز سرطان دهانهٔ رحم هست

من شب و روز به این مساله فکر می‌کنم که همسر بیگناهم رو به سرطان مبتلا نکنم

همسر من هم سن خودم است می‌خواستم بدونم آیا با زدن این واکسن (گردسیل) او دیگر مبتلا نمی‌شود و اگر این راه حل ماست آیا این واکسن رو میتوانیم از جایی‌ خریداری کنیم ؟

واقعا ازتون تشکر می‌کنم

پاسخ : بله با زدن واکسن از این مسئله پیشگیری میشود  

اگر ایران گیرتون نیومد خبر بدید تا راهنماییتون کنم  . البته واکسن گرون هست و سه بار هم باید زده بشه که قیمت اون زیاد میشه ولی خوب ارزششو داره.

البته باید بدونید زگیلها بیشتر در اثر ویروس نوع 9 و 11 ایجاد میشود که خاصیت سرطانزایی ندارد ولی مسئله مهم اینست که گروهی از ویروسها همگی با هم منتقل میشوند و انواع 16-18 هستند که بیشترین خواص سرطانزایی را دارند .

   

جمعه 9 بهمن  

ماه سال 1388 ساعت 21:37

ارسال کنندهمنیر  <>
عنوان نامهکیست و جنین
متن نامه

خانم دکتر با سلام و خسته نباشید

من در هفته ۱۶-۱۷ بارداری هستم از ابندای بارداری کیستی به اندازه ۳ سانتی متر در تخمدان سمت چپم وجود داشت که دکتر گفته بود در سه ماهه دوم از بین میره در سونو گرافی سه ماهه دوم که انجام دادم اندازه کیست ۵ سانتی متر شده و از بین نرفته با توجه به اینکه جنین من در طرف چپ قرار دارد آیا این کیست مشکلی برای جنین ایجاد می کند؟ برای جلوگیری از بزرگ شدن ان چکار کنم خانم دکتر گاهی هم در سمت چپم احساس درد خفیفی دارم
دنیا دنیا ازتون ممنونم اگر زودتر جوابم رو بدید و من رو از نگرانی نجات بدهید 

پاسخ : این کیست خطری برای جنین ندارد ولی میتواند موجب پیچ خوردگی و یا پاره گی شود برای خودتان ایجاد مشکل کند  

در کل اگر کیست ساده است میتوانید منتظر شوید ولی اگر کیست ساده نیست بهتر است عمل شود .


تاریخ ارسالشنبه 10 بهمن ماه سال 1388 ساعت 00:27
ارسال کنندهپریناز .ص  
عنوان نامهزایمان زود رس
متن نامه

با سلام و خسته نباشید
در پاسخ نامه من گفته بودید علت زایمان زودرس را بیشتر توضیح بدم:
من تقریبا از ۱۰-۱۵روز قبل از زایمانم حرکات جنینم کم شده بود که این کم تحرکی رفته رفته بیشتر شد البته من فورا به پزشک مراجعه کردم ولی با گوش دادن به صدای قلب بچه می گفتند همه چیز طبیعی است و خودم نیز ترشحات نداشتم که متوجه کم شدن مایع جنین شوم و حتی ۵روز قبل از زایمان سونگرافی شدم که گفتند همه چیز طبیعی است که بعد با سونگرافی رنگی متوجه شدند مایع جنین به حدود۵ ریسیده و همان روز اوژانسی عمل شدم و...
البته بعد از زایمان آزمایشات هورمونی زیادی دادم که پزشکم گفت هیچ مشکلی ندارم و فقط باید کمی وزن کم کنم ولی من ۲ماه است پریودم در حد لکه بینی و کم است و سوزش ادرار شدید هم چند بار داشتم.میخواستم بدانم من برای حاملگی دوباره باید دارو مصرف کنم یا نه؟
با تشکر از راهنماییهای شما منتظر جوابتان هستم 

پاسخ : 

با توجه به مطالبی که گفتید و اینکه ازمایشات همه طبیعی بوده امید است که مشکل فقط بربوط به جنین بوده باشد و در حاملگی بعدی انشالله مشکلی پیش نیاید در هر حال حاملگی شما در گروه پر خطر قرار میگیرد و باید کاملا تحت نظر پزشک باشید .


جمعه 9 بهمن ماه سال 1388 ساعت 22:49
ارسال کنندهمژده  <>
عنوان نامهخواهش میکنم کمکم کنید
متن نامه....خانومی 24 ساله هستم.الان 6 ئسال و نیمه که ازدواج کردم.دو سال جلو گیری داشتم و بعد از ان 1سال و نیم بعد باردار شدم ومتاسفانه در 3 و 4 ماهگی مرتب سرماخورده و تب های شدید میکردم.دوران بارداری من فقط با افسردگی های شدید بود....زایمان طبیعی داشتم و لی بچه مشکل کرو موزونی داشت و بعد از 10 روز فوت کرد.4 ماه بعد از ان باردار شدم و به دلیل درد خفیفی در سمت چپ دکتر مشکوک به ای پی شد و لی بع از عمل متاسفانه فهمیدند مشکلی در سونو گرافی بوده و من ای پی نبودم ولی دکتر بی انصافی کرد و لوله ی چپم رو بر داشت...6 ماه بعد باردار شدم که در همان ماه اول سقط شد....الان دو سال از اخرین سقطم میگذره و جلو گیری ظبیعی داشتیم.و الان 9 ما ه است قصد بارداری داریم.اما متاسفانه نمیشم...دکتر ها اوضاع داخلیم را خوب میدانن و مشکلی ندارم.اما نمیدانم دیگر چه کنم.اونها به من قرص باروری که باعث چند قلویی میشود را داند ولی من مصرف نکردم.تمام ازمایشات ژنتیک هر دو انجام دادیم.و هیچ مشکلی نداشتیم...دیگر نمیدانم چه باید انجام بدم...منتظر لطف شما برای راهنمایی هستم....موفق و پیروز باشید
 

پاسخ : بهتر است یک عکس رنگی از رحم بگیرید تا از باز بودن لوله سالم اطمینان حاصل شود زیرا گاهی اوقات بعد از عمل در اثر چسبندگی ل.له سالم نیز دجار اسیب میشود . در صورت باز و سالم بودن این لوله میتوانید اقدام به بارداری نمایید.  

خوردن داروهای تحریک تخمک گذاری باید تحت مراقبت کامل پزشک صورت گیرد تا مجددا یک بار دیگر به حاملگی خارج از رحم مبتلا نشوید.


پنجشنبه 8 بهمن ماه سال 1388 ساعت 21:13
ارسال کنندهحسین
عنوان نامهدرباره درد شکم شدید در هنگام قائدگی
 

پاسخ : درد شدید شکم در زمان قاعدگی بطور تیپیک از علائم بیماری اندومتریوز می باشد که در مورد ان بتفضل در همین وبلاگ توضیح داده شده است 


 ادامه مطلب....

پنجشنبه 8 بهمن ماه سال 1388 ساعت 19:51

ارسال کنندهاحمد  <.com>
عنوان نامهعلت دیرپریود شدن پس از زایمان
متن نامه

سلام خانم دکتر خسته نباشی
اول از همه از شما ممنونم که این کار زیبارو در حق برخی از بیمارا که امکان نداره از نزدیک شما رو زیارت کنن انجام دادی و یه سایتی برای اونها قرار دادی
سوالم خصوصیه
اما سوالم
همسرم نزدیک به 3ماه و نیمه  که فارغ شده  از اون مدت تا حالا پریود نشده خواستم بدونم  دچار مشکلی شده یا  اینکه طبیعیه در این مورد خواستم که منو راهنمایی کنی. لازم می دونم بگم که همسرم برولاکتین خونش بالا بوده قبل از زایمان و از قرص فلوتامید استفاده می کرده و پس از زایمان به دلیل اینکه به نوزاد شیر میده دیگه از اون استفاده نکرده.
سن همسرم 27 سال داره.

ممنون از راهنمایی شما  

پاسخ : با سلام  

بعد از زایمان کلا در تمام خانمهایی که شیر میدهند هورمون پرولاکتین بالاست و بهمین علت هم اگر بطور مرتب شیر بدهند ممکن است حتی تا مدت دو سال پریود نشوند . لذا این امر طبیعی بوده و مشکل خاصی ندارد و در مورد خانم شما زمان سه ماه و نیم همراه با شیر دهی زمان طولانی به حساب نمی اید و جای نگرانی نیست ولی کلا بعد از سه ماه حتی در صورت عدم وجود پریود باید حتما از روشهای پیشگیری از بارداری استفاده نمایند .


 
پنجشنبه 8 بهمن ماه سال 1388 ساعت 17:45
ارسال کنندهcom>
عنوان نامهگلایه
متن نامه

باسلام.این سومین بار که پیغام میذارم.میفرمایید سوالات رو تواین قسمت ننویسید ولی من تو قسمت پرسش وپاسخ جایی برای طرح سوال پیدا نکردم.لطفاراهنماییم کنید.ممنون 

پاسخ : ببینید این قسمت تماس با من که جدیدا ایجاد شده واقعا مشکل ساز شده جون اصلا لینکی برای پاسخدهی نداره و من مجبورم سوالات رو مجددا به این قسمت منتقل کنم که حریم خصوصی اشخاص هم بهم میخوره و باید اسمها و ایمیل ها رو حذف کنم که کلی اتلاف وقت ایجاد میکند.  

در قسمت پرسش و پاسخ اگر روی نظرات کلیک کنید میتونید سوال خودتون رو بنویسید و همونجا هم زیر سوالتون  من میتونم بهتون پاسخ بدم . فقط باید بدونید سوال رو کجا نوشتید که بعدا بتونید پیداش کنید و جواب رو ببینید . مطلب دیگه ای که میخوام بگم این هست که کلا عزیزان سعی ککند تعداد سوالات خیلی زیاد نشه و فقط مطالب خیلی ضروری رو بپرسند چون هدف من بیشتر اطلاع رسانی هست و سعی کردم مجموعه ای ایجاد کنم که دوستان بتونند خیلی راحت مطالبی رو که میخوان مطالعه کنند . وگرنه واقعا تعداد سوالات خیلی بیشتر از انی هست که از پاسخ دهی به انها از عهده یک نفر بر اید  

این مقدمه را برای این عرض کردم که جدا از دوستانی که  پاسخ سوال خود را نگرفته اند صمیمانه پوزش بخواهم  

شاد و پیروز و سربلند باشید. 

دکتر پورقربان


پنجشنبه 8 بهمن ماه سال 1388 ساعت 16:31
ارسال کنندهفاطمه  >
عنوان نامه
متن نامهسلام خانم دکتر خسته نباشید ۳ماهه ازدواج کردم پرده بکارتم از نوع ارتجاعیه موقع نزدیکی خیلی درد دارم و به تازگی التهاب شدید دهانه رحم گرفتم از اونجایی که هنگام معاینه رحم خیلی درد میکشم از رفتن به دکتر به شدت هراس دارم برای درمان باید چه کار کنم خیلی نگرانم ممنون پیروز باشید

پاسخ  

 فاطمه جان مقداری درد در اوایل ازدواج کاملا عادی هست که بتدریج بر طرف میشود ولی درد شدید و عدم امکان مقاربت تحت عنوان بیماری بنام واژینیسموس نامیده میشود که در وبلاگ توضیح داده شده است و درمان خاص خود را  دارد.اگر مشکلتان جدی هست حتما به پزشک مراجعه کنید.


 
چهارشنبه 30 دی ماه سال 1388 ساعت 08:47
ارسال کنندهپریسا
عنوان نامهزایمان -نازایی
متن نامهبا سلام.من 4ماه جلوگیری نکردم و بار دار نشدم طبق آزمایش pctقرار گرفتم و مشخص شد اسپرم در رحم من از بین میرود وphاسیدی است حالا قراره IUIانجام بدم اما احتماله بارداری 40% است آیا بعد از آن روشی هست که من خودم باردار بشم.

پاسخ  

کلا بهتر است تا یکسال صبر کنید این چیزها همه نسبی هستند و فقط در بعضی از ماهها اتفاق می افتند  

اگر در طول یکسال خود بخود باردار نشدید بعد میتوانید اقدام به درمان نمایید.


 

چهارشنبه 7 بهمن ماه سال 1388 ساعت 23:13
ارسال کنندهپریناز .ص 
عنوان نامهزایمان زود رس
متن نامه

با سلام و خسته نباشید من اولین زایمانم در ۲۶ هفتگی به پایان رسید به علت کالر داپر که سزارین شدم ولی بچه ام ۲۲ روز در دستگاه ماند ولی از بین رفت حالا پس از گذشت ۶ ماه من می خواهم حامله شوم البته ۴ماه است که پیشگیری نمی کنم ولی من از قبل پریود های نامنظم داشتم و ۲ماه آخر خیلی کم پریود میشوم در حد لکه ولی تا۸روز طول میکشد به نظر شما من برای حاملگی دوباره چه کار کنم وزنم ۸۰ قد۱۶۷ می باشد لطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر 

 پاسخ :  

علت زایمان زودرس رو لطفا بیشتر توضیح بدهید.


پنجشنبه 1 بهمن ماه سال 1388 ساعت 12:34
ارسال کنندهاکرم 
عنوان نامهیائسگی
متن نامه

سلام خانم دکتر من زنی 50 ساله هستم ومدت 1 سال که یائسه شدم و از بیماری روحی رنج میبرم بارها به دکتر اعصاب مراجعه کردم مدتی خوب می شوم و دوباره به حالت اول برمیگردم ایا ممکنه مشکل از یائسگی باشه کمکم کنید با تشکر  

پاسخ : 

بله . در اوایل یائسگی عدم ترشح هو.رمونها موجب بروز اختلالات اضطرابی و افسردگی میشود که البته با ورزش و پیاده روی منظم و در صورت لزوم استفاده از دارو میتوانید بر این مشکلات فائق شوید در ضمن مصرف کلسیم روزانه را فراموش نفرمایید


سه شنبه 6 بهمن ماه سال 1388 ساعت 15:05
ارسال کنندهمهدیه
عنوان نامهابهام در مقادیر عنوان شده در آنالیز سمن
متن نامه

با سلام-خانم دکتر شما در جدول مقادیر مناسب سمن مقدار30-20 مورفولوژی را خوب عنوان کرده اید در صورتی که در تمام منابع بالاتر از 30% عنوان شده است در صورت امکان مطلب را برای رفع ابهام توضیح دهید متشکرم 

پاسخ : در مورد مورفولژی اسپرم که بصورت درصدی بیان میشود معمولا ۳۰ ٪ مقدار طبیعی در نظر گرفته میشود ولی در موارد که تعداد اسپرم بسیار بالاست و مثلا فرد ۸۰ ملیون اسپرم دارد که ۲۰ درصد مورفولوژی طبیعی دارند این ازمایش بسیار بهتر از فردی است که ۳۰ میلیون اسپرم با ۴۰٪ مورفولوژی طبیعی دارد  

لذا تفسیر ازمایش به تعداد کل اسپرم سالم و متحرک در هر میلیمتر مکعب بستگی دارد و این ارقام درصدی فقط جنبه ظاهری قضیه را نشان میدهند.


 

چهارشنبه 7 بهمن ماه سال 1388 ساعت 19:19
ارسال کنندهreza  
عنوان نامه
متن نامه

سلام میخواستم بدونم در ایودی ها هم انواع مختلفی وجود دارد ؟ اگر جواب مثبت است بهترین نوع ان کدام است ؟  

پاسخ : 

بله کلا ای یو دی ها به دو گروه تقسیم میشوند ۱- ای یو دی های عادی و ۲- ای یو دی های هورمونی  

ایو دی های هورمونی (میرنا) حاوی هورمونپروژسترون هستند که اندک اندک در داخل رحم ازاد میشود و مقدار خونریزی و درد را بسیار کاهش میدهد ولی قیمت ان بسیار بیشتر از ای یو دی های عادی و حدود ۲۵۰ هزار تومن می باشد  

در مورد پیشگیری از بارداری همه ای یو دی ها خوب و مفید هستند و میتوان از ای یو دی های عادی با قیمت ارزانتر استفاده نمود.


جمعه 2 بهمن ماه سال 1388 ساعت 17:03
ارسال کنندهمصطفی 
عنوان نامهتالاسمی
متن نامه

سلام دکتر
من و دوستدخترم هردوساکن شهررشت و تالاسمی مینورهستیم
آیاراهی  برای بچه دار شدن ما وجود دارد؟ 

پاسخ : بله  

شما میتوانید از روشهای تشخیصی قبل از بارداری (پی جی دی ) که البته هزینه ان بسیار زیاد است و هنوز در ایران رایج نیست ولی بزودی حتما در دسترس خواهد بود کمک بگیرید و در این روش جنین بروش ازمایشگاهی تولید و قبل از قرار گرفتن در داخل رحم سلامت ان بررسی میشود و امروزه در کشورهای دیگر امر بسیار رایجی می باشد.  

راه حل دوم اینست که بعد از حاملگی در هفته سیزدهم نمونه برداری از جفت (سی وی اس) بعمل اید که در صورت مبتلا بودن جنین پزشکی قانونی براحتی اجازه سقط خواهد داد .  

شاد و موفق و سر بلند باشید 

دکتر پورقربان


سه شنبه 6 بهمن ماه سال 1388 ساعت 12:16
ارسال کنندهپگاه  
عنوان نامهراهنمایی
متن نامه

سلام.ببخشید که در این قسمت مراحمتون شدم از راه دیگری نتونستم پرسشم را مطرح کنم.
من ۲۵ ساله- ۱.۵ است که ازدواج کردم ماهیانه ام منظم است هیچ ناراحتی ندارم کیست ندارم.تصمیم به بچه دارشدن گرفتم ۳بار نزدیکی بدون جلوگیری داشتم ولی اتفاقی نیافتاد.ممکن چون جلوگیری میکردم دیر باردارشم.؟چقدر طول میکشه؟جلوگیری با کاندوم بوده.احتمال داره ناراحتی داشته باشم.؟ گفتن قرص اسیدفولیک ۱مصرف کنم اگه باردارشم برای بچه خوبه.لازم دکتر برم .؟چه مدت بعد از نزدیکی مشخص میشه باردارم؟baby chek کی جواب میده؟


با سلام  

در مورد حاملگی در زوجهای سالم در هر ماه احتمال حاملگی ۲۰ تا ۴۰ درصد هست و کلا در مدت ۶ ماه ۶۰ درصد و در یکسال ۸۰ درصد از افراد باردار خواهند شده . بیست درصد باقیمانده که در طول یکسال باردار نشده اند نابارور خوانده میشوند و باید بررسی شوند.  

کاندوم مشکلی ایجاد نمی کند  

اسید فولیک سه ماه قبل از بارداری مصرف کنید خیلی خوب و مفید خواهد بود 

ازمایش بی بی چک در روزی که باید پریود میشدید و نشده اید امکان بروز حاملگی را نشان خواهد داد. 


چهارشنبه 30 دی ماه سال 1388 ساعت 23:11
ارسال کنندهفرانک  <www..com>
عنوان نامهاستفاده از آمپول سه ماهه جلوگیری از بارداری
متن نامهدرصورت تزریق ۵ دوره امپول وتصمیم مجددبارداری

 پاسخ : مشکلی نیست ولی بهتر است فعلا صبر کنید تا بار اول پریود شوید بعد اقدام به بارداری نمایید و در این قاصله حتما فولیک اسید مصرف نمایید . بعد از تزریق امپول گاهی بارداری مدتی به تاخیر می افتد ولی مشکلی نیست نگران نباشید.


 

 

چهارشنبه 23 دی ماه سال 1388 ساعت 11:44

ارسال کننده

 

یکشنبه 4 بهمن ماه سال 1388 ساعت 10:45
ارسال کنندهآیدین
عنوان نامهسوالی در مورد سرطان رحم
متن نامه

سلام خانم دکتر. امیدوارم بهم جواب بدین. نامزد من دختری ۲۰ ساله است. تا کنون هم هیچ مقاربطی نداشته. اما در ناحیه ی رحم خود احساس درد نا متارفی دارد. همچنین در بین دوران قاعدگی و پیش از عادت ماهانه خون ریزی دارد. این موضوع او را نگران کرده که شاید مبتلا به سرطان است. آیا با توجه به موارد ذکر شده این بیماری امکان دارد؟ تشخیص شما چیست؟ ر ضمن مایلم شماره ی مطب شما را داشته باشم. منتظر پاسخ شما هستیم. با تشکر 

پاسخ : 

اصلا نگران سرطان نباشید این علائم هیچ ربطی به سرطان رحم ندارند و اصولا سرطان رحم در این سنین نادر است و در این سن فقط سرطانهای تخمدان امکان وقوع دارند که با توده ها و کیستهای تخمدان نمودار میشوند .


یکشنبه 4 بهمن ماه سال 1388 ساعت 12:38
ارسال کنندهمهدی  <>
عنوان نامههمسر
متن نامهسلام خانم دکتر
همسر من دو ماه پیش سقت داشت (جنین فراموش شده) بعد از اینکه با قرص سقط کرد الان بعد از ۵۰روز هنوز خونریزی داره و حالا که سونوگرافی رفتیم ضخامت آنومتر۱۳ بود دکترش گفته که باید کورتاژ بشه نظر شما چیه ؟
ممنون

پاسخ : 

در سونوگرافی ظاهرا حرفی از بقایای حاملگی به میان نیامده است . ولی در هر صورت پزشک معالجشان بهتر نظر میدهند .در این موارد انجام سونوگرافی داخلی (واژینال) کمک کننده تر خواهد بود.


شنبه 3 بهمن ماه سال 1388 ساعت 20:38
ارسال کننده۱۲۳  <t.taheri90@gmail.com>
عنوان نامهآمنوره
متن نامهsalam khanom doktor !
mikhastam dar  morde amenore avaliye soal konam
ye dokhtare 17 sale ba ghade168-bologh zaheri kamel -vasne bala (vazn90  -pormoo-aslan ta be hal  mins
nashode be peresteron javab nadade
mishe begid tashkhis shoma chie

dar zemn khodam daneshjooye sale 2 pezeshkiam age tozihate takmili bedid mamnoon mish

پاسخ 

با توجه به موارد ذکر شده امکان تاخیر در بلوغ وجود دارد ولی بهتر است ازمایش کامل هورمونی و کاریوتیپ بعمل اید تا از هر نظر خیالتان اسوده گردد.  


 

 

عنوان نامهnazayi
متن نامه

سلام خانم دکتر.من مدت یکسال جلوگیری نمیکنم ولی حامله نمیشم .تحت نظر دکتر هستم.قرصهای دگزامتازون کلومفین استروژن مصرف میکنم.این مرحله دوم با خوردن 2کلومفین در شب با دادن سونوگرافی در روز 13 پریودی تعداد تخمدانها به 6تادر چپ و7 تا در راست مواجه شدن دکتر خودم میگه تخمدانام کوچک هستن و تعداد زیاد این مرحله ممکنه به کیست تبدیل بشه نظرتون چیه.سری قبل آمپول زدم هیچ اثری نکرد این سری بخاطر افزایش تخمدان دکترم آمپول تجویز نکرد.دکتر جونم چیکار کنم خسته شدم.خیلی طول میکشه حامله بشم.همسرم تست داده مشکلی نداشته.ممنون و سپاس گذارم 

 

 

پاسخ : 

باید روز دوم پریود ازمایشات اف اس اچ - ال اچ و انتی مولرین هورمون - پرولاکتین و تی اس اچ - را جک کنید و جواب را برایم ارسال نمایید تا بتوانم به سوالتون پاسخ بدهم.


تشکر
متن نامه

با سلام و خسته نباشید از مطالب جالب شما کمال تشکر را دارم امیدوارم همیشه موفق باشید.
کی به ایران بر می گردید ؟
خانم دکتر اگر مزاحم نباشم سوال دارم. من در شهرستان زندگی می کنم و امکان دسترسی به دکتر و یا مراکز تخصصی در خصوص تعیین جنسیت نوزاد قبل از حاملگی در این شهر وجود ندارد و دچار وسواس شدید در این خصوص شده ام که اگر حامله شوم آیا پسر دارخواهم شد یا خیر در این خصوص راهنماییم بفرماید و پیشاپیش از اینکه مزاحم وقت شما شدم غذر خواهی و از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.


با سلام راجع به تعیین جنسیت قبل از تولد مطلب در همین وب لاگ زیاد هست  

کمی بگردید پیدا میکنید  

من هم ایشالله تا چند هفته دیگه یه سر می یام ایران  

موفق باشید 


امیر  <
عنوان نامه
متن نامه

با سلام.خانم دکتر با تزریق ژل یا چربی میشه سایز آلت مرد بزرگ کرد.اگه امکانش هست، یه دکتر در تهران معرفی کنید برای مراجعه .با تشکر 


 

امروزه مارهای زیادی در این خصوص در دنیا انجام میشود ولی در ایران پزشک خاصی را سراغ ندارم.


 

پنجشنبه 1 بهمن ماه سال 1388 ساعت 01:00
ارسال کننده>
عنوان نامهفقط یک سوال؟
متن نامهخانم دکتر سلام ، اگر امکان دارد به این سوال پاسخ دهید ممنون می شوم . اینجانب چند ماه پیش آزمایش اسپرم دادم ولی نمی دونم که خوب است یا نه ، نتیجه آزمایش به شرح ذیل می باشد:                   
volume:2/5    liquefaction:30     viscosity:Moderate
ph:7/8
Total Sperm Count  :       Azospermia  10*6ml

از شما پزشک محترم سپاسگزارم

پاسخ  

این ازمایش متاسفانه اصلا خوب نیست و بهتر است با پزشک متخصص ارولوژی مشورت نمایید.